Flytter inn på havneområdet

Onsdag 20. juli endres kjøremønsteret på nytt i Torborg Nedreaas' gate. Da ledes trafikken inn på havneområdet for en kortere strekning. Sikkerhetsgjerdet flyttes tilsvarende.

Bakgrunnen for dette er behovet for å flytte en 132 kV strømkabel som ligger under fortauet i Torborg Nedreaas' gate. Denne må flyttes for å gi plass til den nye terminalen BossNett skal bygge i området.

Dagens arbeidsområde ved boligblokken sør i Torborg Nedreaas' gate utvides til å dekke hele riksvegens bredde her, og videre 3 m inn på havneområdet. Det sperres av for føring av riksvegen i ett kjørefelt langs arbeidsområdet, inne på havneområdet. Eksisterende sikkerhetsgjerde flyttes tilsvarende. Dagens sperring opprettholdes videre nordover langs vestre del av riksvegen. I praksis innebærer endringen at området med ett kjørefelt utvides med ca. 100 meter.

Sperring og gravearbeider er nå planlagt med oppstart onsdag 20. juli og med avslutning senest søndag 7. august. Avsperring og arbeider nordover til Gassverksvingen opprettholdes i samme periode.

Det vil fortsatt bli trafikkregulering med manuell dirigering i Torborg Nedreaas' gate på dagtid og shuttlelys om natten.

Kontaktpersoner:
Arne Jensen, VA-etaten Bergen kommune telefon 90 68 99 38
Ørjan Mjøs, Bydrift AS telefon 99 44 45 35


Publisert: 19.07.2011
Bergen Vann    |    BIR Infrastruktur    |    BKK Nett    |    Eviny Termo    |    Telenor    |    Bergen Fiber