Damsgårdssundet tilknyttes fjernvarmenett

Fana varmesentral forsyner fjernvarmenettet som Damsgårdsveien nå vil bli tilknyttet. Arbeidet tok til 14. juni 2010 og gaten er for tiden stengt for gjennomkjøring.

I Damsgårdsveien legges det fjernvarme, nye el kabler og bredbånd, samt skiftes vannrør og rehabiliterer avløpsledningen.

DamsgårdssundetArbeidet med første etappe fra nr 37 – 62 er gjennomført. Arbeidene pågår nå langs Damsgårdsveien 62, nordover til Lotheveien. Denne etappen avsluttes til årsskiftet 2010/2011.

Arbeidene er også i gang sørover fra Damsgårdsveien 37 – 35, og vil bli ferdigstilt i løpet av 2010.

Arbeidene fra nr 35 og videre sørover til Michael Krohnsgt er planlagt ferdig i løpet av våren 2011.

Fra Lothe veien og nordover til Puddefjordsbroen vil arbeidene bli igangsatt i løpet av vinteren 2011 og ventes å være ferdigstilt i løpet av 2011.

Damsgårdsveien blir stengt for gjennomkjøring i hele anleggsperioden, men det vil bli sikret atkomst til eiendommene.

Det er Graveklubben, i samarbeid med Bergen og Omegn boligbyggelag (BOB) og Canal Digital som står bak arbeidene, som gjøres for å kunne koble alle nybygg og alle prosjekterte og planlagte bygg langs denne delen av Damsgårdsveien til offentlig infrastruktur.

Det vil i tillegg pågå ulike arbeider på og ved eiendommene langs Damsgårdsveien i forbindelse med eiendoms utbyggingen av området. Disse arbeidene er ikke en del av Graveklubben sin aktivitet.

Kontaktperson: Terje Strøm, utbyggingssjef BKK Varme AS, tlf 55 12 71 69 - Mobil 957 26 290


Publisert: 23.11.2010
Bergen Vann    |    BIR Infrastruktur    |    BKK Nett    |    Eviny Termo    |    Telenor    |    Bergen Fiber