Åpner Nøstegaten ved TV2

Anleggsarbeidet i Nøstegaten og Tempelkroken er i sluttfasen og Nøstegaten åpnes for gjennomkjøring ved TV2 mandag 3. mai.

Anleggsarbeidet som Graveklubben har stått for i Nøstegaten og Tempelkroken er i sluttfasen og Nøstegaten åpnes for gjennomkjøring ved TV2 mandag 3. mai. Fra samme dag avvikles den midlertidige omkjøringsveien via Skottegaten, Nedre Strangehagen og Verftsbakken.

- Det har vært et sjeldent krevende anleggsarbeid. Vinterens kulde og snøfall har stilt oss overfor store utfordringer. Jeg må gi ros til alle involverte for at vi har kommet i mål innen tidsfristen vi satte oss, sier prosjektleder Arne Jensen i vann- og avløpsetaten.

De midlertidige parkeringsrestriksjonene i omkjøringsgatene avvikles. Tilbudet om beboerparkering i Jonsvollskvartalet avvikles samtidig. Tilbudet om beboerparkering i Klostergarasjen opprettholdes i mai og juni måned.

Fortsatt vil Vestre Holbergsallmenning være stengt for gjennomkjøring ved Tempelkroken. Årsaken er behov for å gjøre noe tilleggsarbeid utenfor det opprinnelig anleggsområdet. I samråd med samferdselsetaten I Bergen kommunen er det enighet om også å gjøre ferdig dette arbeidet før anleggsarbeidet i denne sonen avsluttes.

Graveklubben vil takke både beboere og næringsdrivende for den tålmodigheten som er utvist i anleggsperioden.

 

Kontaktperson: Senioringeniør Arne Jensen, vann og avløpsetaten  telefon 90689938


Publisert: 29.04.2010
Oppdatert: 04.05.2010
Bergen Vann    |    BIR Infrastruktur    |    BKK Nett    |    Eviny Termo    |    Telenor    |    Bergen Fiber